diumenge, 11 de febrer del 2018

Una delegació del Parlament Kurd de l'Iraq marxa cap a Efrîn amb medicaments i assistència mèdica

Una delegació del Parlament de la Regió del Kurdistan va sortir ahir dissabte cap al Kurdistan sirià (Rojava) per visitar i eventualment prestar assistència mèdica als civils a l'enclavament kurd d'Efrîn.

El Parlament del Kurdistan va anunciar que una delegació visitaria a Rojava per controlar de prop la situació a Afrin. La delegació del Parlament inclou representants del Partit Democràtic del Kurdistan (PDK), el moviment Gorran, la Unió Patriòtica del Kurdistan (UPK), el Partit Comunista del Kurdistan i la Unió Islàmica del Kurdistan.

La delegació del Parlament va enfilar amb medicaments i equips mèdics cap a Efrîn. Ali Halo, diputat del KDP, va parlar amb els periodistes durant una roda de premsa al Parlament abans que la delegació marxés en direcció a Efrîn.

Va subratllar que en els últims anys, les forces kurdes han estat el símbol del sacrifici i la lluita per la democràcia i els drets humans. "És lamentable que les forces kurdes siguin atacades i assassinades a Efrîn avui i prèviament a Kirkuk enmig del silenci de la comunitat internacional". El 30 de gener, el Parlament de la Regió del Kurdistan va condemnar l'operació militar turca a Efrîn, demanant a les Nacions Unides i a la comunitat internacional que aturessin els atemptats.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada