dilluns, 8 d’octubre de 2018

Comunicat de guerra de les SDF

Eix de Baguz: els nostres lluitadors van progressar a una distància de 500 metres a causa de violents enfrontaments contra els terroristes de l'IS (Estat Islàmic). Diversos terroristes van morir en els enfrontaments i les nostres forces van aconseguir instal·lar 6 punts i aprofitar una quantitat d'armes. Al vespre, els nostres lluitadors van atacar els llocs dels terroristes, van matar a diversos terroristes, van apoderar-se d'una sèrie d'armes i detonar diverses mines plantades per terroristes. Les aeronaus de la Coalició Internacional van llançar diverses incursions aèries contra els llocs i fortificacions dels terroristes. Aquest eix és escenari d'enfrontaments intermitents de tant en tant que s'acompanyen de bombardeig amb morters.

2 - Eix Hajin: Esclaten forts enfrontaments entre els nostres lluitadors i els terroristes i van durar llargues hores. Els terroristes van utilitzar armes pesades i van intentar bombardejar indiscriminadament amb morters i metralladores pesades, però no van causar cap dany als nostres combatents. A més, no podíem saber el nombre de persones que van morir i les seves pèrdues. Els enfrontaments intermitents esclaten entre els nostres lluitadors i els terroristes, ara amb bombardeig d'artilleria mútua.

3 - Els resultats dels enfrontaments:
- 23 terroristes morts.
- incursions de les aeronaus de la Coalició Internacional: 5 incursions.
Es van destruir dues posicions dels islamistes.

Les armes confiscades pels nostres lluitadors: arma M-16 (1), emplenaments SPG9 (6), munició de Dushka de calibre de 23 mm (10 llaunes), munició de Dushka de 12,5 mm (2 llaunes), una quantitat indeterminada de bales i 11 projectils RBG.

 Forces Democràtiques Sirianes (Syrian Democratic Forces, SDF), 8 d'octubre de 2018

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada