dissabte, 27 d’octubre de 2018

Les HPG maten 13 soldats turcs en atacs a Sîdkan i Colemêrg

Les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) van operar el 25 d'octubre a la zona de Sîdkan de Başûr (sud del Kurdistan) i al districte de Celê a Colemêrg, ciutat de Bakur (Kurdistan septentrional). Les forces armades kurdes van llançar operacions contra les posicions de l'ocupació turca a la ciutat de Şernax, i van matar 14 soldats i destrucció de 5 llocs de l'ocupació turca a Sîdkan

Segons les HPG "El 25 d'octubre, a les 09:00 hores, les nostres forces van dur a terme una operació a l'àrea de Elî Dirêj a Sîdkan contra l'exèrcit d'ocupació turca. Els cops forts es van dirigir a l'ocupació turca durant l'operació, en les operacions van morir 14 soldats de l'ocupació turca, a més de la destrucció de 5 llocs. "

També s'ha fet públic l' operació realitzada al turó de Xeregol a la zona de Celê el 25 d'octubre, i s'ha confirmat l'assassinat de 4 soldats de l'ocupació turca. "Es van realitzar 3 operacions a la colina Xeregol a la zona de Celê a la ciutat de Colemêrg a les 9:00 a 10:30 i a les 12:45 quan es van llançar atacs militars contra l'enemic, durant els quals es van destruir 3 llocs de l'ocupació turca.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada