dijous, 11 d’octubre de 2018

La resistència kurda mata 7 militars turcs a Çelê


El 9 d'octubre a les 09.30 hores, les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) van dur a terme una acció contra les forces invasores ubicades al turó Koordine del districte de Çelê (Çukurca) d'Hakkari. Sis soldats enemics han estat identificats assassinats en aquesta acció on es va destruir una posició enemiga i els soldats al turó. Després de l'acció, l'exèrcit turc invasor va bombardejar indiscriminadament la zona amb helicòpters tipus atac, obusos i closques de morter.

El 8 d'octubre, a les 13.00 hores, les forces de l'YJA-Star van dur a terme una acció d'assassinat contra els soldats a l'avançada Şikêr de Çelê, i un soldat enemic hi va morir. El mateix dia, a les 14.40 hores, les HPG van dur a terme una acció contra l'exèrcit turc invasor situat al turó Şikêrê Sipî a Şemzînan (Şemdinli). El nombre de soldats morts i ferits en aquesta acció on les posicions i els refugis de l'enemic van ser sotmesos a un incendi intens no es poden determinar.

Finalment, el 8 d'octubre, els avions de guerra de l'exèrcit invasor van bombardejar l'àrea de del Zap de les Zones de Defensa de Medya (Kurdistan de l'Iraq) a les 09.30 hores, al poble de Kunişka i Rençberağa a les 12.30 i, finalment, a la zona de Werxelê a les 18.30. El mateix dia, al voltant de les 19.30 hores, els avions de guerra també van bombardejar l'àrea de Mam Reşo a la regió d'Avashin.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada