dimecres, 10 d’octubre de 2018

KCK: " Imposen un estricte aïllament sobre Öcalan que no s'ha imposat a cap presoner del món"

La Koma Civakên Kurdistan (Confederació de Comunitats del Kurdistan, KCK) ha publicat una declaració amb motiu del 9 d'octubre, vintè aniversari de l'expulsió de Síria del fundador del Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK) (integrat a la KCK) i líder del poble kurd Abdullah Öcalan.


"Ens comprometem a intensificar la lluita contra la conspiració i alliberar al líder Öcalan. El líder és en aïllament solitari ja fa 20 anys. Imposen un estricte aïllament sobre ell que no s'ha imposat a cap presoner del món. Des de 2011, als seus advocats no se'ls ha permès reunir-se amb ell, i des d'abril de 2015, a la seva família no se li ha permès visitar-lo. Abans d'un període, van emetre un decret que privava els seus advocats de visitar-lo durant sis mesos amb el pretext de les mesures cautelars. D'aquesta manera, van admetre que pressionaven als presoners. Aquest sistema preval a Imrali existint des de fa 20 anys. De fet, és un sistema d'exercir pressió sobre el poble kurd a mesura que pressionen a tot el poble kurd en la personalitat del líder Öcalan. (...)

Avui, el líder Öcalan s'ha convertit en un líder de llibertat i democràcia no només per al poble kurd, sinó per a tots els pobles de l'Orient Mitjà. El líder va llançar una resistència contra el règim capitalista i autoritari imposant un sistema socialista basat en la confederació democràtica. L'enfocament de la nació democràtica es va enfrontar als esforços sectaris a l'Orient Mitjà i va obrir el camí cap a la vida lliure i democràtica. Amb la mentalitat de la nació democràtica, la gent de l'Orient Mitjà entra en una nova etapa.

El Moviment de la Llibertat del Kurdistan s'ha convertit en l'esperança d'aconseguir la vida lliure per als pobles a partir de l'enfocament i pensament desenvolupat pel líder Öcalan. El nostre moviment liderat per l'enfocament i pensament del líder Öcalan ha entrat en una etapa que obrirà el camí a molts desenvolupaments. Sense importar com les forces reaccionàries puguin llançar atacs contra el nostre Moviment a través del Partit de la Justícia i el Desenvolupament i el Moviment Nacionalista, s'enfrontaran a la voluntat del nostre Moviment que desitgeu aconseguir la llibertat i la democràcia per als pobles. Anem a trencar tots els atacs i s'obrirà el camí cap a la democràcia i la vida lliure a l'Orient Mitjà.

(...) Cada vegada que es desenvolupa la ideologia de la llibertat i la voluntat i l'organització del poble kurd intensifiquen els països ocupats dels atacs de genocidi contra ella. El motiu de l'augment dels atacs de l'estat d'ocupació turc és que es va apropar a l'etapa de caure en tots els aspectes: polític, econòmic, social, militar i cultural, com va passar el 1998 i que no va aconseguir cap resultat el 1990 malgrat l'ús de tot el seu poder militar i es va acostar a l'abisme, avui viu la mateixa situació."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada