diumenge, 14 d’octubre de 2018

La guerrilla kurda mata 3 membres de les forces ocupants turques a Hakkari i Ağrı

Les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star), ala armada del Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK) han fet públiques les accions contra les forces ocupants turques a Hakkari i Ağrı.


Serbest Paksoy i  Selçuk Köse, Voluntaris de les HPG, amb la bandera del PKK

El dia 10 d'octubre l'exèrcit invasor turc va iniciar una operació a la zona Demirkapı del districte de Bazıd (Doğubeyazit) d'Ağrı amb la participació d'unitats disfressades. El mateix dia, a les 10.30 hores, avions de guerra i helicòpters de les forces invasores van bombardejar l'àrea de l'operació i van dur a terme operacions a la zona amb helicòpters Sikorsky. Les forces invasores van ser atacades per la resistència i dos soldats enemics van ser assassinats en aquesta acció. Les forces invasores es van retirar de la zona a la nit.

 

El 12 d'octubre, a les 10.50 hores, les forces guerrilleres van dur a terme una acció de combat al turó Leylek de Şemzînan (Şemdinli) d'Hakkari. Un soldat va morir i un altre va resultar-ne ferit.
2. Al matí del 10 d'octubre,
Les HPG també han informat que dijous 11 d'octubre, a les 17.30 hores, dos dels seus militants es trobaven de servei a en moviment a la zona de Çirav del districte d'Eruh de Siirt quan van entrar en combat amb els soldats enemics. "Mentre que les pèrdues dels enemics en aquests conflictes no s'han aclarit, els nostres camarades Mahir i Rêzan van aconseguir el martiri després d'haver lluitat heroicament contra les forces enemigues fins a les seves últimes bales."

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada