divendres, 4 de maig del 2018

HPG anuncia 5 accions contra forces turques a Çukurca i Lêlîkan

Dins de la Campanya Revolucionària dels Martirs Agirî Martyr Pîroz, les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) van dur a terme una sèrie d'accions contra l'exèrcit turc ocupant el 3 de maig. Al voltant de les 8:30 hores, van dur a terme una acció contra les tropes enemigues desplegades al turó de Koordine de Çelê (Çukurca) d'Hakkari. El nombre de soldats morts i ferits no s'ha pogut determinar en l'acció.

Al turó de Xeregol, al districte de Çelê d'Hakkari, les posicions enemigues van ser colpejades amb efectivitat des de tres costats. Es van destruir tres posicions enemigues i no es va poder determinar el nombre de soldats morts i ferits.

A les 8:40, les nostres forces van dur a terme una acció d'assassinat dirigida a les tropes de l'exèrcit turc ocupant i un soldat va morir a la regió Êlîdirej de Lêlîkan, al territori del Kurdistan del Sud (Iraq). El mateix dia, "les nostres forces van organitzar dos atacs contra les tropes invasores a la muntanya Lêlîkan a les 13.30 i a les 14.30. En aquestes accions, dos soldats enemics van ser morts."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada