dimecres, 9 de maig del 2018

Les HPG maten 15 soldats turcs a l'Iraq i 3 a Dersim (Kurdistan de Turquia)

Comunicat íntegre de les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG):

"En el marc de la campanya revolucionària Martyr Agirî i Martyr Pîroz, el 7 de maig, a les 16:10, les nostres forces van dur a terme una acció contra l'exèrcit turc ocupant situat a la muntanya Lêlîkan, al territori del Kurdistan del Sud. Les posicions enemigues al turó es van veure sotmeses a un intens foc creuat per quatre flancs. Es van destruir quatre posicions enemigues i es van identificar 15 soldats enemics abatuts. Després de l'acció, les forces d'ocupació van bombardejar la zona amb obusos, morters i avions de guerra.

Novament dins l'àmbit de la campanya revolucionària, les nostres forces van dur a terme una acció contra una unitat de l'exèrcit turc ocupant prop de Sivri Hill, al districte de Gever (Yüksekova) de Hakkari, a les 17.40 hores. Es van identificar tres soldats assassinats en aquesta acció.

A les 11:45 hores del mateix dia les nostres forces van dur a terme una acció contra una unitat camuflada de l'exèrcit ocupant turc situada prop de l'avançada Amutka al districte de Hozat de la província de Dersim. Tres soldats enemics han estat assassinats en aquesta acció on les posicions van ser afectades efectivament. Després de l'acció, l'exèrcit invasor va endur-se els soldats morts i ferits de la zona amb vehicles blindats.


Mühdi Başçı 'Adıl Siirt', Voluntari de les HPG mort el 30 d'abril de 2018 a Siirt

A la vesprada del 30 d'abril es van produir conflictes entre una de les nostres unitats a la vora del poble de Derahut a la zona de Mışare( a Siirt) i l'exèrcit invasor. L'exèrcit invasor turc, incapaç de superar les nostres forces a terra, ha bombardejat intensament la zona amb helicòpters de tipus Cobra. El nostre company Adıl ha arribat al martiri com a conseqüència dels bombardejos, mentre que el nostre company Malik (Osman Özünal) ha estat capturat ferit per les forces enemigues.


Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada