dijous, 24 de maig del 2018

UPK i PDK acorden una veu conjunta per negociar amb el nou govern iraquià : "El paper i la veu kurdes seran més forts a Bagdad si els partits estan units"

S'ha acabat el temps de la divisió. Els dos principals partits del Kurdistan iraquià van subratllar la necessitat d'un front únic per tractar amb Bagdad. Les delegacions del Partit Democràtic del Kurdistan (KDP) i la Unió Patriòtica del Kurdistan (PUK) van celebrar una conferència de premsa conjunta després d'algunes de les reunions. "L'objectiu de tots els partits kurds a Bagdad ha de ser protegir els èxits i els drets de les persones de la regió del Kurdistan", va dir a Khasraw Goran, membre de la delegació del PDK als periodistes després de la reunió.

Khalid Shwani, de l'UPK; va destacar la importància de la unitat entre els partits kurds en tractar amb Bagdad, afirmant que la propera delegació kurda que visités la capital iraquiana estarà formada per membres d'ambdues parts. "El paper i la veu kurdes seran més forts a Bagdad si els partits estan units", va assenyalar Shwani. UPK i PDK, ambdós independentistes, van guanyar amb claredat les eleccions del 12 de maig aconseguint 43 dels 57 escons.

Especial Eleccions al Kurdistan iraquià

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada