divendres, 26 de febrer del 2016

Balanç de les SDF de la campanya 'Ira del Khabour'Després d'uns dies de dubtes sobre la situació a Shadadi, aquest migdia, les Forces Democràtiques de Síria (SDF, Syrian Democratic Forces) han escenificat la seva més recent conquesta. Va ser el dissabte que les unitats kurdes, àrabs i assíries van entrar a la població però fins avui ha estat impossible determinar el seu control per les Unitats de Defensa Popular (YPG), Unitats de Defensa Femenines (YPJ) i els seus aliats.

Telal Silo, portaveu de les SDF fet el balanç de l'operatiu aliat. Silo és turcman i membre de Liwa Seljuk, una de les brigades de Jaysh al-Thuwar. La campña 'Ira de Khabour' (nom del riu atacat al febrer de 2015 per l'IS) presenta el següent saldo:

- Han estat morts 275 membres de l'Estat Islàmic, d'ells s'han recuperat 55 cossos per part de les SDF. A més s'han pres setembre presoners.

- S'han conquerit 315 poblacions o granges entre al-Hasakah / a Hawl i Shadadi.

- Han perdut la vida 20 Voluntaris de les SDF, especialment dos del Consell Militar Siríaco (MFS) i la majoria de les Unitats de Defensa Popular (YPG) inclusivament un Voluntari alemany.

- S'han conquistat, com ja va avançar Redur Xelil de les YPG, 2.400 km2

- S'han destruït 33 vehicles de l'IS

- S'han capturat 4 vehicles dels islamistes, més 6 motocicletes i un tanc.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada