dissabte, 27 de febrer del 2016

Des de Turquia i ar Raqqà; IS llença ferotges atacs sobre Tell Abyad

Després d'una campanya militar efectiva a la població de Shadadi que va permetre a les Forces Democràtiques de Síria (SDF) infligir cops significatius a la Daesh (IS), elements d'aquest grup terrorista, ahir a la nit 26 de febrer, van posar en marxa una sèrie d'atacs coordinats en i al voltant de la ciutat de Tell Abyad (Girê Spî).

L'assalt massiu - orientació al sud i l'est de Tell Abyad a partir de dos eixos - es va dur a terme de forma simultània a les 11 del vespre des de Turquia i des de la ciutat ocupada d'ar Raqqà.

Des del costat de Turquia, nombroses unitats terroristes van irrompre al centre de la ciutat de Tell Abyad i els pobles Nastal, Khiwera, Qanatra situats en el punt zero de la frontera, a l'est de la regió de Tell Abyad. Des d'ar Raqqà, al mateix temps, els terroristes van arribar amb una potent càrrega d'armament a la línia de pobles Gantari-Shergirat, a l'est de la ciutat de Ayn Issa, i el sud de Siluk.

Les Unitats de Defensa Popular i de la Dona (YPG / YPJ) van respondre immediatament als atacs, i es van enfrontar als assaltants a 15 ubicacions diferents. Fins al moment, aquestes batalles continuen amb tota intensitat. Aviat es proporcionarà informació detallada sobre aquesta lluita i els seus resultats, però assegurem al nostre poble, i a l'opinió pública , que aquests atacs seran derrotats, i els terroristes perdrà un cop més.

Yekîneyên Parastinê Gel (YPG)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada