dijous, 18 de febrer del 2016

Comunicat íntegre de les YPG sobre l'atemptat d'Ankara

Com bé saben al nostre poble i l'opinió pública, la revolució de Rojava ha entrat en el seu quart any. Com a forces de les  Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG), estem protegint el nostre poble a la regió de Rojava des del primer dia en condicions difícils; estem protegint a la nostra gent dels grups bàrbars com l'IS i Al-Nusra.
Nombrosos Estats i mitjans de comunicacióm han parlat en diverses ocasions sobre el suport que Turquia ha estat proporcionant a aquests grups terroristes. A part de contra els grups terroristes que ens ataquen, com a YPG, no hem participant en cap activitat militar contra els Estats veïns o d'altres forces. Malgrat les seves provocacions i atacs a la frontera de Rojava, hem actuat amb responsabilitat històrica i mai contra Turquia. Durant els darrers 4 anys, Rojava ha estat la zona més segura entre la frontera de Turquia i Síria i no hi ha hagut cap acció militar duta a terme per la nostra part durant aquest període. Aquesta realitat és coneguda pels militars i el govern de l'AKP, els quals estan, distorsionant deliberadament la veritat i ens responsabilitzen de l'explosió a Ankara.
Ens agradaria reiterar el nostre missatge als pobles de Turquia i del món; no tenim vincles amb aquest incident. No només específicament en aquest cas sinó que mai hem estat involucrats en cap atac contra Turquia. L'Estat turc no pot provar la nostra participació en cap tipus d'atac per què mai hem estat involucrats en aquesta acció. Observacions com ara "l'atac a Ankara es va dur a terme per les YPG" del primer ministre turc Davutoglu són una mentida i estan lluny de la veritat. Amb aquesta declaració, Davutoglu presenta aquesta acusació per preparar el camí per a una ofensiva sobre Rojava i Síria així com encobrir les seves relacions amb l'IS que coneix bé a tot el món.
Com a Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG), afirmem, una vegada més, que no tenim vincles amb l'explosió a Ankara, i fem una crida a tots els estats veïns i les forces de la revolució de Rojava el respecte i la voluntat dels pobles. 


Comandància General de les  Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG)
18 de Febrer de 2016 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada