diumenge, 21 de febrer del 2016

Propers 5 actes sobre el Kurdistan a CatalunyaEl 27 de febrer seran dos actes. El primer a Celrà (Gironès) en el marc del cicle "Parlem d'Orient Mitjà" organitzat per l'ajuntament de la localitat. El ponent serà Quim Arrufat  i l'acte començarà a les 11 del matí a l'Ateneu. A la tarda hi haurà una xerrada similar sota el nom "Kurdistan, projecte de transformació social enmig de la guerra" a St Quirze del Vallès. Comença a les set de la tarda amb 

El quatre de març hi haurà un debat a l'escola Oriol Martorell de Barcelona que s'inicia a les 9 del matí en el marc de les jornades culturals amb la participació de KurdisCat. El mateix dia, a dos quarts de vuit, s'iniciarà l'acte 'El poble kurd, del genocidi a la guerra de Síria' a l'hotel d'entitats de Cabrils. En aquest cas l'organitza Municipalistes per Cabrils i el Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan - KurdisCat.

Finalment, el 5 de març l'Ateneu Popular Salvador Catà de Girona acollirà la presentació de 'Kurdistan, el poble del sol' de l'editorial Tigre de Paper amb un acte sobre l'emancipació social, nacional i de gènere. L'Ateneu és a la Plaça Josep Pla i l'acte comença a les sis de la tarda.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada