dimecres, 25 de març del 2015

El Casal Popular de Vilafranca organitza una xerrada sobre la revolució i les dones al Kurdistan


Xerrada amb KurdisCat el proper dijous 26 de març al Casal Popular de Vilafranca.
El Casal Popular de Vilafranca continua les activitats del cicle Les Veus del Món, que es fa ressò de lluites i conflictes que s’estan vivint arreu del planeta en favor de la justícia social i de l’alliberament nacional. I en aquesta ocasió es fa ressò de la lluita actual del poble kurd. 
Així que han programat pel proper dijous 26 de març una xerrada amb el títol “La revolució social i la dona al Kurdistan”. L’excusa és la implicació de les dones en les guerrilles kurdes que han aconseguit alliberar la ciutat de Kobane, però servirà per conèixer d’una manera més àmplia tant el rol de la dona en el procés actual kurd com la revolució que estan impulsant els kurds a les zones que viuen de Síria.
El Casal Popular acollirà l’acte el dijous 26 a les 19.30h. Hi han convidat a parlar dos membres de l’Associació KurdisCat.

Dins d’aquest mateix cicle ja van programar dues xerrades fa algunes setmanes. La primera va ser la presentació de la lluita mexicana, concretament a Ayotzinapa, sobre els 43 estudiants desapareguts de l’escola Normal d’aquest mateix territori. I la següent va ser la presentació del documental fer per Hamed Lamin que ha fet com a treball de recerca de batxillerat sobre la situació en què es troba el poble sahrauí.

Font: Xarxa Penedès

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada