dimecres, 4 de març del 2015

ERC Castelldefels organitza una xerrada sobre ‘el paper de la dona en la revolta kurda i el projecte democràtic de Rojava’

Per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, el dijous 5de març a les 20 hores a la Casa de la Cultura de la ciutat, ERC Castelldefels i JERC Castelldefels han convidat a Coni Docolomansky i Hèctor Martínez, membres del Comitè de Solidaritat amb el Kurdistan (Kurdiscat) per parlar del paper de la dona en la revolta kurda i del projecte democràtic de Rojava.

A més de donar suport a la lluita de les dones i els homes kurds, ERC Castelldefels ha cregut adient parlar d'aquesta revolta i del vessat internacionalista que proposa per a l'independentisme.
Es parlarà del Kurdistan sirià, model de democràcia radical, el més progressista del Pròxim Orient, i de com defensen les dones i el homes la creació d'estructures d'Estat als tres cantons que el conformen.
Repartit entre Turquia, Armènia, Síria, l’Iraq i l’Iran, el poble kurd segueix reclamant el reconeixement i l’Estat propi.
Als tres cantons que conformen el Kurdistan sirià hi ha vigent una Constitució que considera oficials el kurd, l’àrab i l’arameu i que estableix quotes al Parlament per a les diferents nacionalitats i confessions i també una representació equitativa d’homes i dones a l’administració. 
Es recullirà ajut humanitari pels camps de refugi@ts els dijous del mes de març de 17.30 h. a 19.00 h. a Seu Comarcal del Baix Llobregat d'Esquerra Republicana de Catalunya, Carrer Previsió 14 Sant Joan Despí.
Per a més informació truqueu al 647155577

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada