dissabte, 7 de maig del 2016

Obre l'oficina de representació de Rojava a Berlín


L'Administració de l'Autonomia Democràtica de Rojava (Kurdistan sirià) va obrir ahir una oficina de representació a capital alemanya. Amb la missió de Berlín, l'Administració ha obert la seva quarta oficina de representació a l'estranger; les anteriors es van obrir a la capital de Rússia, Moscou, el 10 de febrer, a la República Txeca capital, concretament a Praga, el 3 d'abril, i a la capital de Suècia Estocolm el 17 d'abril.

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència representant a Europa de l'Autonomia Democràtica de Rojava, Sinam Mohamad i del representant de la Unio Patriòtica del Kurdistan (UPK, partit del Kurdistan iraquià), Siyamen Hariky, parlamentaris alemanys i funcionaris de diverses ONG.

Sipan Ibrahim serà el responsable de l'oficina amb el propòsit de desenvolupar la diplomàcia amb l'estat alemany i per transmetre els avanços al Kurdistan sirià al poble d'Alemanya correctament. Ibrahim va començar la seva tasca amb una demanda concreta: 'L'embargament sobre el Kurdistan sirià ha de ser aixecat'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada