diumenge, 10 de maig del 2015

TEV-DEM organitza dos debats públics a la ciutat d'Alep


El Tevgera Civaka Demokratîk (TEV-DEM), Moviment de la Societat Democràtica, és l'organització de base que estructura la societat civil a Rojava o Kurdistan de Síria. Aquesta setmana ha organitzat dos debats de discussió pública a la ciutat d'Alep per explicar els esdeveniments polítics actuals a Síria i Rojava. També per escoltar els pensaments i preocupacions de la pròpia societat.

Els assistents van començar les reunions amb un minut de silenci per les persones caigudes en la guerra civil a Síria. Membres Els debats van girar al voltant dels atacs del règim sirià i l'Estat Islàmic. Aquests dos grups i alguns afins, segons les persones ponents, tenen com a objectiu de crear conflictes entre els pobles i els problemes de seguretat a Alep. Entre ells les recents amenaces de grups propers al Front Al Nusra.

Les reunions es van celebrar en els barris Skeikh Maqsoud i Ashrafiyeh. A ambdós hi conviu una majoria de població kurda amb sectors àrabs. Desenes de residents van assistir a les reunions. 

Fotos: ANHA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada