dijous, 6 d’agost del 2015

Divuit militars morts per les HPG en accions d'autodefensa les darreres hores

Les Hêzên Parastina Gel (HPG, Forces de Defensa del Poble) han informat que continuen rebent un intens bombardeig aeri i terrestre sobre les seves bases especialment a primeres hores de la matinada. Duran Kalkan, un dels dirigents de la Confederació Democràtica del Kurdistan i del Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) ha declarat que, en tant que el govern turc afirma que han colpejat 400 objectius, ells tenen dret a respondre 400 vegades.

Alguns dels cops de mà de la guerrilla de la milícia inclouen l'atac dut a terme per les YJA Star, milícia femenina del PKK, contra la caserna central de la policia a la ciutat de Yükeskova. En aquest atac van utilitzar llença granades i es desconeixen les baixes turques. S'han bloquejat carreteres fent controls, destruït torrs de tele comunicacions i cremat vehicles militars de l'exèrcit agressor turc.

En total s'han matat 18 membres de les forces de seguretat turques amb una emboscada a Farqin, a la regió d'Amed fent 6 baixes. Aquesta acció ha estat gravada per la televisió de les HPG-YJA Star, Gerila TV. A Varto s'ha atacat un lloc de control militar amb un sergent mort i en una acció similar un soldat ha caigut a Kars on ahir es va volar un oleoducte.

Finalment s'ha atacat un destacament conjunt de l'exèrcit i els infames guàrdies de vila a Harray (a la regió kurda de Wan), prop de la frontera amb l'Iran. hauria mort un soldat i un guàrdia de vila. El 4 d'agost a les 7 de la matinada les milícies kurdes van emboscar i matar 8 militars a la carretera entre Sirnak i Hakkari en resposta a la mort recent dels milicians, el comandant Harun Çekdar i el voluntari Yilmaz Botan.
                         Yilmaz Botan va caure mort el 31 de juliol a Wan (Kurdistan de Turquia)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada