dissabte, 29 d’agost del 2015

Tres policies i 2 milicians morts ahir, amb 25 persones ferides

Tres policies turcs van morir ahir mentre 11 policies i 14 civils van resultar ferits. Van produir-se  tres atacs de la resistència kurda separats a Dersim (anomenada Tunceli pels turcs) i a Sanliurfa i Mardin. El govern islamista conservador acusa al Partit dels Treballadors Kurds (PKK) de les accions.A Sanliurfa, uns desconeguts van obrir foc contra un cotxe de policia; 2 agents de la policia a l'interior del cotxe van resultar greument ferits, i més tard un d'ells va morir a l'hospital malgrat tots els esforços dels metges.

Al districte Nazimiye de Dersim, una columna guerrillera va atacar la seu de la policia amb armes pesades i llançacoets. Dos policies van resultar ferits i un agent i dos milicians kurds de les HPG  van morir. Un dels policies ferits van sucumbir a les seves ferides hores més tard. Amb aquesta,
Turquia reconeix  60 baixes mrotals membres de les forces de seguretat.

                                                Estat de l'autobús policial turc després de l'atac

A Kızıltepe, es va produir l'atac més audaç. Els militants de la resistència van disparar un coet en una llançadora contra un autobús que transportava 25 oficial de policia. El coet va fer diana. De l'explosió i l'incendi subsegüent van resultar ferits nou policies i 14 civils. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada