divendres, 18 de març del 2016

Dos actes més a Barcelona

La directora Alba Sotorra va presentar, el 7 de març, el seu projecte 'Amazones', el llargmetratge documental que retrata les vides de dues comandants de les Unitats de Protecció de la Dona (YPJ) que lluiten contra l’Estat Islàmic al nord de Síria.
La recent guanyadora del Gaudí al millor documental per Game Over va fer una introducció a la situació i comentà alguns fragments ja muntats del documental davant d'unes 25 persones a la Biblioteca de Sant Gervasi de Barcelona. Acabada l'exposició es va realitzar un debat entre les persones assistents sobre la situació a Síria i les possibilitats de futur del projecte que encarnen les protagonistes d'Amazones.

D'altra banda, el 18 de març l'institut Oriol Martorell de Barcelona va convidar el KurdisCat a una taula rodona. Representants del Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan van exposar la situació kurda en el marc de les jornades culturals amb la participació també de l'Associació catalano-síria, de l'Ateneu Sant Roc, de Badalona i del Casal dels Infants del Raval. Aquestes dues entitats realitzen una feina encomiable d'ajuda a les persones immigrades al nostre país.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada