dissabte, 12 de març del 2016

Stop preacord UE-Turquia
Demana al congrés que exigeixi al Govern en funcions que bloquegi el principi d'acord entre la Unió Europea i Turquia que permetrà tornar a territori turc als refugiats que han arribat a Grècia i que tota negociació en el Consell Europeu ha d'estar subjecta al respecte dels drets humans i el Dret Internacional.

El Consell Europeu del 17 i 18 de Març és decisiu,i cal demostrar als nostres representants que les ciutadanes i ciutadans espanyols no volem una Unió Europa que pugui violar els drets humans i el dret internacional.

Suma't i demana al Congrés dels Diputats que pressioni el Govern en funcions perquè bloquegi el preacord. Espanya ha d'evitar que es signi en els termes establerts. A més ha d'abanderar la defensa dels drets de les persones refugiades i migrants que estan arribant a Europa. Aquests són valors que comparteixen la major part dels ciutadans que des de sempre han estat solidaris amb les causes de les persones que pateixen al món.

Aquest preacord no només és inhumà i augmentarà el patiment de milers de persones, sinó que a més podria vulnerar les lleis que protegeixen les persones refugiades.

Un Govern en funcions no pot ignorar els drets de les persones i ha de prendre decisions ràpides que garanteixin la seva protecció. Ajuda'ns a arribar encara més lluny. Difon la petició. Entre tots/es, i com més siguem millor, hem de mostrar al Govern de l’Estat Espanyol que en el nostre nom no han de legitimar aquest tipus d'acords, i que la Unió Europa, de la qual ens sentim ciutadanes i ciutadans, està basada en valors de respecte als drets humans.

Formulari per signar (Oxfam Intermón)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada