diumenge, 11 de desembre del 2016

Comunicat dels TAK assumint les accions d'Istanbul

El 10 de desembre de 2016 a les 22:30 van produir-se accions simultànies a l'Estadi Vodafone Arena d'Istanbul i a Makça. El nostre Comando de Revenja del Màrtir Tirej les van dur a terme. Prop de 100 policies van ser morts i centenars d'ells van resultar-ne ferits, dos dels nostres companys van morir heroicament. Compartirem aquesta informació dels nostres camarades els propers jorns.

La gent turca no són objectiu directe dels TAK. Com a demostració, el Comando de Revenja del Màrtir Tirej va dur a terme amb molta cura la seva acció. Malgrat això, mentre continua la situació d'empresonament del President Apo, el feixisme de l'AKP i l'exèrcit turc continua practicant la tortura cada dia al Kurdistan, i desenvolupa una vida confortable a Turquia, al mateix temps que maten mainada i se'n riuen dels funerals del jovent. Aquest feixisme del poble turc ha de tenir un aturador ara. Només el feixisme de l'AKP és el responsable dels costos que provoca.

El feixisme estira la corda amb la seva pròpia mà o l'esclafarem amb la nostra. Cada gota de sang dels nostres camarades és la única ordre que reben els nostres companys en les noves accions. El poble kurd ha de sentir-se segur: serem els únics guanyadors d'aquesta guerra terrible.

Visca el president Apo!
Visca els TAK!
Visca els kurds i el Kurdistan!
Els Màrtirs no moren!

Teyrêbazên Azadiya Kurdistan (TAK)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada