dijous, 11 de maig del 2017

Declaració del portaveu de les YPG sobre l'entrega d'armes dels EUA

"Tot i que la decisió de la Casa Blanca per donar, oficialment, armes a les YPG és una decisió presa una mica tard, s'ha convertit en la demostració de la confiança en les nostres forces que lluiten contra el Daesh i tots els grups de bandes terroristes. Moltes victòries s'han aconseguit en la lluita contra el terrorisme en els últims 5 anys i en la guerra en curs, tant amb la lluita de les nostres forces amb els seus propis mitjans com amb el suport de les forces de la coalició internacional. YPG va demostrar a tothom, especialment a les forces de la coalició internacional, que és la principal força de combat contra el terrorisme. Abans d'aquesta decisió dels Estats Units, les nostres forces han tingut deficiències durant molt de temps.

Amb aquesta decisió dels Estats Units, totes les demandes irreals contra les nostres forces han quedat completament decebudes.

Creiem que aquesta decisió històrica reforçarà encara més la lluita de les nostres forces contra el terrorisme. Aquesta decisió durà resultats ràpids i importants per a les forces democràtiques que lluiten contra el terrorisme.

Les nostres forces donen  la benvinguda a aquesta decisió històrica i declaren que construirem una Síria, on tots els pobles a viure junts lliurement, i podem derrotar a les forces fosques amb el suport de les forces de la coalició internacional ".

Redur Xalil, portaveu de les
YPG

1 comentaris:

  • Anònim says:
    11 de maig del 2017, a les 22:34

    M'inquieta que algú com en Donald Trump infongui aquesta confiança en ses forces kurdes

Publica un comentari a l'entrada