diumenge, 17 d’abril del 2016

Crònica de la xerrada a Pedreguer


El dissabte, KurdisCat vam realitzar el nostre quart acte al País Valencià, després de la xerrada a València, a l'UJI i la Jornada Solidària amb Kobanê organitzada per l'Assemblea d'Ajuda als Refugiats i Refugiades a Vilafranca (Els Ports). Aquest cop, ha sigut la Candidatura d'Unitat Popular de Pedreguer qui ha convidat a KurdisCat per a fer la xerrada al seu poble i així poder conèixer el conflicte a Síria.
En la xerrada es va parlar del poble kurd i es va fer un resum de l'evolució del Confederalisme democràtic fins a la seua aplicació avui en dia a Rojava, així com un breu resum de la història del PKK. Per últim es va comentar la utilització dels refugiats com a arma, que està utilitzant Turquia contra la Unió Europea i que aquesta no demane explicacions per la neteja ètnica que està realitzant Erdogan al sud-est turc.

Agraïm l'assistència de la gent que va vindre i donem les gràcies a la CUP per convidar-nos i a Acció Cultural del País Valencià per haver-nos deixat realitzar la xerrada al Casal Jaume I.
Àngel Bel
@AngelNoTeNa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada