diumenge, 3 d’abril del 2016

Kirkuk celebrarà un referèndum per incorporar-se al Kurdistan autònom després de la guerra

Kirkuk celebrarà un referèndum per unir-se oficialment a la regió autònoma del Kurdistan de l'Iraq després de que sigui derrotat l'Estat Islàmic (IS). Segons el governador de Kirkuk, el Dr. Najmaldin Karim : 

 El Dr. Najmaldin Karim amb Selahattin Demirtas

"Creiem que Kirkuk és el Kurdistan; no hi ha dubte sobre això. Hi ha d'haver una legislació per a delinear el paper de Turkmenistan, el paper dels àrabs i fins i tot kurds de Kirkuk, a la presidència del Kurdistan, consell de ministres, el parlament, fins i tot el poder judicial".Karim està treballant pel retorn dels desplaçats iraquians que van buscar refugi a Kirkuk després de la irrupció de l'IS. Les forces de seguretat, inclosos els paramilitars xiïtes, els van obligar a abandonar les seves llars i foren acollits al Kurdistan. "Aquestes persones han de tornar. Han de tornar. No sé per què es tarda tant de temps; si ja són alliberades les seves àrees, tot el que necessita són autobusos per portar-los de tornada a les seves llars".Més de 3,2 milions d'iraquians han estat desplaçats internament, la majoria cap al Kurdistan, des de gener de 2014. A Kirkuk es creu que hi ha 550.000 persones acollides pel govern kurd; moltes d'ells àrabs sunnites de províncies veïnes. 

Sobre Kirkuk: Article de Paula Ericson a KurdisCat

El governador de la ciutat de Kirkuk

1 comentaris:

 • Mrs Rachel J Nicole says:
  5 d’abril del 2016, a les 19:19

  Hola

  Estem formada Organització cristiana per ajudar a la gent a les necessitats d'ajuda, com ara help.So financera si vostè està passant per dificultats financeres o es troba en alguna embolic financer, i necessita els fons per posar en marxa el seu propi negoci, o si necessita préstec per liquidar el seu deute o pagar els seus comptes, iniciar un bon negoci, o que tenen dificultats per obtenir préstecs de capital dels bancs locals, en contacte amb nosaltres avui a través de correu electrònic mrsracheljnicoleloanfunds.uk@gmail.com per a la bíblia diu "" Lluc 11:10 tot el que demana, rep; el que busca troba; i al que crida, se li obrirà la porta ".Així no deixeu que aquestes oportunitat passi de llarg perquè Jesús és el mateix ahir, avui i sempre more.Please aquests és de greus mentalitat i la gent temorosa de Déu.

  El teu nom:
  SEX;
  EDAT;
  país
  Suma del préstec:
  Durada del préstec:
  OBJECTIU DE PRÉSTEC;
  Els seus ingressos mensuals;
  Vàlid Número de telèfon mòbil:

  Gràcies per la seva comprensió al seu contacte mentre esperem

  Salutacions
  administració
  Correu electrònic: mrsracheljnicoleloanfunds.uk@gmail.com

Publica un comentari a l'entrada