dimarts, 2 de desembre del 2014

La policia turca assalta un edifici de refugiats de Kobanê a Suruç

L'edifici de serveis de l'Ajuntament Suruç, la població veïna a Kobanê però dins de territori turc ha estat assaltat aquesta nit. La policia i l'exèrcit turcs han arribat amb vehicles blindats i interrogat les desenes de persones. A l'edifici s'allotgen els refugiats procedents de Kobanê, inclosos els nens i els ancians. Els registres han durat quatre hores a la matinada. L'edifici acull uns 2.000 refugiats.

Hores abans joves de Suruç va realitzar una manifestació en protesta per les últimes agressions a Kobanê amb connivència turca, bloquejant la carretera i corejant consignes animant la resistència del YPG.

La policia i els soldats van requisar dels documents d'identitat dels refugiats, van fer fotos i interrogatoris, contravenint totes les lleis, fins i tot no dubtant a entrar a les habitacions dels nens amb armes a les mans i cercar les pertinences i els llits dels refugiats. La policia també es van trencar les portes de moltes habitacions així com danyar el material d'ajuda en l'emmagatzematge en fred: roba, bateries, llibres, sabates, etc també van ser capturats per les forces de seguretat.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada