dimarts, 23 de desembre del 2014

La premsa kurda es refereix a la tasca de KurdisCat

La publicació 'BasNews' s'edita des de la capital del Kurdistan iraquià. A la seva edició kurda, feta des d'Istanbul (Turquia) es refereix a les principals fonts d'informació sobre la temàtica kurda. Entre elles cita la tasca de KurdisCat destacant que la informació que proporciona està en llengua catalana. A part ha dedicat tot un article a la solidaritat catalana cap a Kurdistan concretada en la tasca de KurdisCat sota el títol 'Kurdiscat: Hevkariya kurd û katalanan'.

Que la premsa kurda es faci ressò, i no és la primera vegada, de la tasca que es fa des de Catalunya sobre el Kurdistan és un dels objectius que ens vam marca en la fundació del comitè ara fa 18 mesos doncs visualitza els llaços de solidaritat que s'estan creant entre les dues nacions.


KurdisCat també ha estat usat com a font d'informació per l'occità Jornalet, Nationalia i en el recent reportatge del diari El Punt / Avui on ens dedica una entrevista per analitzar la situació de Kobanê. Molt recomanable el reportatge de la periodista Adela Genís 'Tres mesos de setge'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada