dissabte, 25 de juliol del 2015

Comunicat oficial del govern kurd de l'Iraq sobre els atacs turcs al seu territori

Aquesta nit l'exèrcit turc ha atacar les bases del PKK a diverses àrees de la regió del Kurdistan. Dissabte a les 9:30 el primer ministre de Turquia, el senyor Ahmed Davutoglu, va trucar a Sa Excel·lència el President de la Regió del Kurdistan, Masoud Barzani, i van tenir una discussió a fons de la situació i de les raons que havien portat a la present situació.

Per la seva part, el President Barzani la seva angoixa ja que la situació s'havia anat desenvolupant d'una manera tan perillosa i va emfatitzar que havia fet diverses crides en el sentit de no fer una escalada de problemes ans de fer servir la pau com a únic mètode per a solucionar els citats problemes i de que molts anys de diàleg eren millor que una hora de guerra; tot i això, la Regió implementarà tota via per a controlar la situació i reactivar el procés de pau com a millor forma de solució.

El President Barzani també ha emfatitzat que havia fet, prèviament, notables esforços amb totes les parts per a aconseguir l'èxit del procés de pau i que ara no deixarà de fer-ho amb tota la seva energia per a finir aquest conflicte i amb l'esperança de que totes les parts reprenguin els principis del procés de pau.

Presidència de la Regió del Kurdistan

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada