dimecres, 22 de juliol del 2015

Concentració al consulat turc de Barcelona contra l'atemptat a PirsûsLa concentració va aplegar unes 40 persones davant l’ambaixada de Turquia a la ciutat de Barcelona el 21 de juliol al vespre. Fou un acte senzill que havien convocat les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) per a recordar les 32 víctimes de l’atemptat contra el centre cultural de Pirsûs (Suruç ) al Kurdistan de Turquia.

Tot i que la Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) turca, organització víctima dels atemptats, està molt allunyada ideològicament de les JSC s’hi van veure cartells del moviment marxista turc. Es van encendre espelmes i dipositar clavells a l’entrada de l’ambaixada incidint en la ideologia socialista de les víctimes de Suruç i fent-se un minut de silenci.

En la concentració hi van intervenir els dirigents del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) a Catalunya, Miquel Iceta, i el seu superior, el secretari general del PSOE espanyol, Pedro Sánchez. Sánchez és el líder de l’oposició al parlament espanyol.

Fotos: KurdisCat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada