dissabte, 25 de juliol del 2015

Zero atacs aeris turcs contra l'IS les darreres hores i 400 contra el PKK

Mentre no es té constància de cap atac aeri turc contra l'Estat Islàmic a Síria aquesta nit, el nombre dels mateixos contra el Kurdistan va en augment. L'engany, farsa i manipulació del govern d'Ankara arriba doncs a límits insospitats El govern turc ha anunciat que s'incorporava a la coalició internacional aèria de forma efectiva (nominalment ho va estar des del principi) però que, a canvi, també usaria la seva força aèria contra les bases kurdes a les muntanyes Kandil exigint impunitat per la seva violació de l'espai aeri.

Doncs bé, a les darreres 24 hores, segons la CNN Türk, hi ha hagut zero bombardejos turcs contra l'IS. En el mateix període aproximadament, la cadena ha comptabilitzat 159 sortides d'avions F-16 turcs contra base turques. En els atacs s'han atacat 400 indrets de la geografia iraquiana destruint canalitzacions d'aigua i provocant incendis en una zona molt afectada per la sequera.

El PKK considera, davant d'aquests fets que: "La treva no té sentit hores d'ara després d'aquests intensos bombardejos per part del govern d'ocupació turc".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada