dissabte, 6 de juny del 2015

Dissabte actes de KurdisCat a Mollerussa, Caldes i Lleida

KurdisCat, el Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan, el proper 6 de juny serà a tres poblacions catalanes. El primer acte serà al Casal L'Arreu de Mollerussa (Pla d'Urgell) a les 12 del migdia i seguirà un vermut.

Per la tarda hi haurà dos actes simultanis. El primer serà a les 18h al Casal Popular de Joves de la ciutat de Lleida (Segrià). Hèctor Martínez explicarà la situació a Orient Mitjà, amb "La revolució de Rojava". La democràcia directa com a sistema aplicat, el feminisme radical i l'antifonamentalisme a l'Orient Mitjà exemplificats en la revolució al Kurdistan de Síria o Rojava.

A continuació, obrirem cafeta amb pantalla per poder veure la final de Champions League del FC Barcelona i la Juventus i pinxos per sopar. Per acabar la nit hi haurà música a càrrec de PD Ninot!

Esdeveniment a FacebookEl mateix dia i a la mateixa hora a Caldes de Montbui (Vallès Oriental), Dara Zagros serà el ponent de KurdisCat a l'acte 'Un poble que resisteix i es reinventa: el Kurdistan'. Serà a El Centre, Ateneu democràtic i progressista que és una entitat fundada l’any 1870.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada