dijous, 11 de juny del 2015

Presentació de 'Kurdistan, el poble del sol' a Barcelona

Divendres 12 de juny l’assemblea d’Arran Fort Pienc organitza  diversos actes dins del marc de les Festes Majors Joves del Fort Pienc d’enguany.
Des de les 19h de la tarda omplirà la Plaça André Malraux (just a la sortida del metro d’Arc de Triomf) amb tot un seguit d’activitats fins a  les 2h.
A les 19h hi haurà la presentació del llibre KURDISTAN, EL POBLE DEL SOL de l’Editorial Tigre de Paper amb l’autor i membre de KurdisCat Jordi Vàzquez, el prologuista del llibre i diputat de la CUP-AE Quim Arrufat i la membre de dones en rebel·lia i KurdisCat Coni Docolomansky.
A les 21h hi haurà un sopar popular acompanyat amb música. Els diners recollits es destinaran per cobrir econòmicament els costos de les 23 multes patides per l’assemblea recentment fruit de la nostra activitat política al barri. També sortejarem la panera de la campanya #1mural23multes, encara podeu comprar els tiquets al Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc (c./ Ausiàs March 72).
A les 22h hi haurà l’acte polític al voltant de diferents temàtiques:  Independència, Socialisme, Feminisme i Moviment Juvenil.
Finalment, a les 23h hi haurà un concert del grup Roba Estesa i fins les 2h gaudirem de la música dels PD’s Fort Pienc.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada