divendres, 27 de novembre del 2015

Les YPG han de matar 2 membres d'Al Qaida/Nusra a Alep (Síria)

"Els terroristes d'Al-Nusra han estat atacant a l'atzar el barri de Sheikh Maqsoud (Alep, Síria) amb projectils de morter des del 24 de novembre
Les YPG i les lluitadores de les YPJ van respondre als atacs terroristes amb cops dolorosos, matant almenys a dos terroristes del Front Al Nusra i destruint dos vehicles blindats a les zones Shukef i Castelo. 
Les unitats kurdes han tallat les línies de subministrament del Front Al  Nusra en resposta als seus recents atacs contra civils al barri kurd del Sheikh Maqsoud. Els enfrontaments entre les forces kurdes i terroristes Nusra continuar fins a la mitjanit de dijous."

Així expliquen les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) en un comunicat els fets d'aquesta setmana a Alep. Els atacs islamistes responen a l'anunci, fa dues setmanes, d'al-Nusra de l'inici de la segona fase de la batalla d'Alep. El seu objectiu és fer-se càrrec de les zones controlades per l'exèrcit sirià i les forces kurdes a la ciutat. Des de dimarts 24 de novembre, militants d'al-Nusra  van tractar d'avançar cap al barri kurd i van bombardejar la zona amb desenes de projectils de morter.

Per a saber-ne més:


Un nou front de guerra entre islamistes “moderats” i els kurds de les YPG/YPJ a Alep (Article del 6 d'octubre a Geopolítica)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada