divendres, 20 de novembre del 2015

Vuitè dia de setge turc a Nusaybin amb una sisena mort

El toc de queda és aprofitat per les forces repressives turques, exèrcit i policia, per assassinar la població civil impunement. Franctiradors turcs estan desplegats a la ciutat i maten a trets les poques persones que circulen pel carrer. La població civil ha aixecat barricades. També s'han desplegat mantes i llençols d'edifici a edifici per tapar la visibilitat dels franctiradors i poder desplaçar-se.

Ningú pregarà per Selamet Yeşilmen, l'han matada a casa seva davant els seus fills, embarassada; però era kurda

Musur Aslan, de 19 anys, assassinat ahir per la policia turca

Malgrat això Muhammed Altunkaynak ha mort fa unes hores de les ferides provocades per un franctirador. La policia no ha deixat passar al ferit en direcció a l'hospital. Ahir va morir d'un tret al cap Musur Aslan. Tenia 19 anys. Com a efecte colateral, directament relacionat, es va suïcidar també ahir Emin Öz, de 55 anys, davant la desesperació del bloqueig i no poder visitar la seva mare incapacitada. Patia una depressió que la situació de tensió provocada per les forces armades turques ha detonat en el suïcidi.

Nusaybin viu, o millor dit sobreviu, sense aigua, llum ni comunicació telefònica o per internet. El setge és total. El barri de Abdulkadir Paşa és l'escollit pels terroristes turcs per a terroritzar els civils kurds. Especialment cruel fou l'assassinat de Selamet Yeşilmen que estava embarassada. El seu cadàver va quedar davant de casa seva, on fou atacada i morta per cinc impactes de bala. Va quedar ferida i durant mitja hora es va anar desagnant-se sense que ningú la pogués ajudar. Una acció terrorista que també va afectar dos dels seus fills, Fikret i Sevkan,que eren davant de casa i van quedar ferits. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada